Sponsor Bağlantılar





Aşkın Bedeli 389.Bölüm 31 Ağustos 2015 izle Son Bölüm

 Aşkın Bedeli 389.Bölüm 31 Ağustos 2015 izle Son Bölüm Başrollerini, Arda Öziri, Burcu Gül Kazbek, Yeşim Aliç, Tolga Akman, Emel Dede, Özgür Özberk, Ezgi Baran, Canan Öztürk, Belgin Alptekin, Halil Kumova, Hülya Aydın, Brad Berke Bayrak, Serap Önder, Erhan Mirahmetoğlu ve Gülşah Çomoğlu’nun paylaştığı dizi, 31 Ağustos Pazartesi, 11.30’da, kaldığı yerden devam ediyor. 

Aşkın Bedeli 389.Bölüm izle Şimal, Emine’yi yanına çekmek için bir plan yapıyor. Aşkın Bedeli dizisi 389.bölüm izle, Ekranların sevilen günlük dizilerinden birisi olan Aşkın Bedeli dizisinde yeni sezon heyecanı başlıyor! Yeni sezon olan 3.sezon ilk bölümü olan 389.bölümü ile 

ekranlarda olacak Aşkın Bedeli dizisi son bölüm izle. İşte detaylar.. Normal sezonun en çok tercih edilen dizileri arasında yer alan Aşkın Bedeli dizisinde heyecan başlıyor! Sedef sancılanınca, Şimal ve Betül, doğumdan sonra bebeği çalmayı planlar. Ancak Sedef doğum yapmaz. Poyraz da haberi alır almaz, yaralı halde Sedef’in yanına koşar. 

Aşkın Bedeli 31 Ağustos 2015 izle Emine’nin, Zeynel’in elinde olduğunu öğrenen Şimal, Poyraz’ın öz annesi olduğunu bildiğinden, Emine’yi kandırmak ve onu yanına çekmek için bir plan yapar. Şimal, kaçırılmış süsü vererek kendini Emine’nin yanına alıkoyacakdır bakalım daha neler yaşanacak.

Labels: ,



Leave A Comment:

Copyright © Dizi izle Son Bölüm.
Blogger tarafından desteklenmektedir.